Jun 23, 2005

Sommar-KRIK, og St. Hans

I dag e det St. Hansaften, og i går gjorde me klart bålet i Vikjo. Då bålet var ferdig måtte me ha ein liten leiteaksjon itte Astrid, hu hadde nemleg sove mens me var i vikjo. Dette va ca 25 min før KRIK sko starta, og Astrid hadde gått frå internett på, og utan mobilen med seg. Det blei ganske hektisk før me kom oss ner t KRIK, ca 10-15 min for seint. Det viste seg at Astrid hadde vore på ein liten tur ner t vatnet, og på grunn av at me hadde tatt ein tur opp t Stuv for å henta Solfrid, og ein tur ned til farmor, så kunne Astrid og bli med på KRIK. Kanskje litt vanskeleg å forstå alt detta eg har skreve for dei som ikkje var med på det, men det va iallefall møkje så skjedde på kort tid, nåke som ellers e gankse uvanlig i Kvilldal. Her pleie tiå å strekkja t!

Det var 10 som møtte opp på KRIK for 16+ i går, blir nok fleire seinare. 50% av desse va frå Kvilldal, og me har endå fleire å stilla opp med.


Såg og siste episode av lost i går, nådde ikkje den føste på grunn av KRIK. Leste i dag at me sannsynligvis må venta minst t Oktober på dei nye episodane. Vil og meddela dokken at Viking slo Vard i cupen, 3-0 i Haugesund. Eg e klare for å slå Lillestrøm på heimabane i 4. runde.

No comments: