Nov 6, 2007

KUÅ

D va ein heilt vanlig dag då me tok turen innom Anna-Lena på arbeid. Ke kan var så kjekt med ein lekteøysbutikk? Men plutselig fant både Kjetil og eg ut koffår me likte å henga på lekebutikkar når me va små, d va utrulig masse kjekt. Men det størst å beste av alle tingå va gøymt heilt bakerst i butikken og på toppen av ei høøge hydla. Det va ein kjempe store Kubamse!
Eg forstpr ikkje heilt koffår Anna-Lena aldri har nevnt den, men trur nok d kan ha sin årsak i prisen. Me måtte jaffal fint innsjå at for ein student blei det litt vel masse å investera i ein Kubamse, uansett kos god og fantasisk herlig den var!


Men historien slutte ikkje der. Bamsen gjorde nemlig ikkje bare inntrykk på oss. For t tross for prisen og plasseringen bakerst i butikken så blei bamsen kjøpt. Ikkje av eller til ein liten unge, men som takk til ein koselig bussjåfør ifrå Ålesund. Nemlig far til Rune!

Den gode Kubamsen kom t ein god heim :)

6 comments:

Kjetil said...

den goda kuå!

Irene said...

Åh, den historien e bare så kul. Tenk at den sitte i godstolen på Bjørkavollen!!! fekk faktisk sitta i framsete i bussen oppøve frå Bergen til Ålesund! Far t Rune va stolt øve kuå! Og kuå har all grunn t å vera stolt i retur.

Eit spørsmål: kor masse kosta kuå?

Astrid said...

Hmm.. for å var heilt ærlig så huske eg ikkje heilt, men trur d va øve 1000 kr. Ska spør hu Anna eg :)

Kjetil said...

eg trur han kosta rundt 600 eg, men det kan jo vera eg tar feil

Synnøve said...

Altså, eg bare lure på ein ting... Koss va d at far t Rune endte opp me kuå?

Irene said...

Jo, altså... han va sjåfør for ei gruppa m folk frå ulike land som va i norge for å sjå kva turistplasser dei kan tilby folk i heimlandet (dei jobba i turistbransjen), og så va dei nåken dagar i bergen, og som takk for ein kjekk tur m sjåføren, kjøpte dei den DIGRE kuå t han.

viss eg har forstått d rett